Harjoittelija CNC-sorville

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Haluatko ammattilaiseksi? Haemme harjoittelijaa CNC-sorville.

Odotamme hakijoilta metallialan perusosaamista ja halua ja intoa oppia uusia asioita sekä kasvaa metallin ammattilaiseksi. Tehtävässä on mahdollisuuden kehittyä vaativampiinkin tehtäviin. Tarjoamme monipuoliset työtehtävät ja mahdollisuuden kokoaikaiseen työsuhteeseen nykyaikaisessa työympäristössä.

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi, voit halutessasi liittää lomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon. Hakuun liittyvät kysymykset p. 02 527 8900 tai sähköpostitse salo@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 16.08.2020

Terhi Vainio, salo@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin