Märkä- tai jauhemaalari, Jollmax

Jollmax Coating Oy on voimakkaasti kehittyvä kappaletavaraan erikoistunut alihankintamaalaamo, joka tarjoaa monipuolisia maalaus-, painatus- ja pintakäsittelypalveluita. Perustoiminta koostuu märkä- ja jauhemaalaamisesta. Painatusyksikkömme on erikoistunut mm. silkki- ja tampopainatuksiin sekä lasermerkkauksiin. Asiakaskuntamme koostuu mm. elektroniikka-, sairaalakaluste-, konepaja-, auto-, laiva- ja rakennusteollisuuden yrityksistä.

Nyt haemme kasvavaan joukkoomme Saloon erityisesti märkämaalareita, mutta olemme myös kiinnostuneita, jos sinulla on osaamista jauhemaalauksesta tai tampo- ja/tai silkkipainamisesta.

Odotamme hakijoilta reipasta, oma-aloitteista työotetta, huolellista työn jälkeä, täsmällisyyttä ja laatutietoisuutta. Työkokemus maalauksesta on ehdottomasti eduksi, mutta huomioimme myös muulla pintakäsittelykokemuksella olevat hakijat. Arvostamme alan koulutusta ja olemme itsekin valmiita opettamaan työhön. Hakijoilta edellytetään valmiutta vuorotyöhön.

Pidämme asiakaslupauksistamme kiinni ja olemme joustava ja luotettava kumppani. Sitä odotamme myös sinulta. Tutustu yritykseen sivuillamme www.jollmax.fi.

Rekrytointiprosessissa yhteistyökumppanimme on VPS Henkilöstöpalvelu. Hakuun liittyvät kysymykset p. 02 527 8900 tai salo@vps.fi

Täytä hakemus oheisesta linkistä pikaisesti, hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Voit halutessasi liittää lomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon.

HUOM: mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 16.08.2020

Terhi Vainio, salo@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin