Toimistotyöntekijä Olkiluodon ydinvoimalaan

Etsimme asiakkaallemme Olkiluotoon toimistokoordinaattoria dokumentointiosastolle.

Koordinaattorin työtehtäviin kuuluvat dokumentaatiohallinnan tehtävät, joihin sisältyy viranomaiskirjeenvaihtoa ja teknisen aineiston käsittelyä.

Toivomme hakijalta kaupallisen alan koulutustaustaa kuten esimerkiksi tradenomin tai merkonomin koulutusta. Työtehtävissä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Katsomme hakijalle eduksi hyvät IT-taidot, asiakaspalveluhenkisyyden sekä kiinnostuksen tietokantoihin. Lisäksi työtehtävät edellyttävät huolellisuutta sekä hyviä organisointi- ja tiimityöskentelytaitoja.

Olkiluodossa pääset työskentelemään vakavaraisessa yrityksessä mielenkiintoisten haasteiden parissa. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja arvioitu kesto on vuoden 2021 loppuun. Sinulla on mahdollisuus työllistyä myös pidemmäksi ajaksi.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Voit liittää hakulomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon. Lisätietoja tehtävästä ja rekrytoinnista antaa VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäällikkö Jasmina Vaakanainen, puh 050 363 7050.

Hakuaika päättyy: 30.08.2020

Jasmina Vaakanainen, jasmina.vaakanainen@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin