Majoitustyöntekijä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

MAJOITUSTYÖNTEKIJÄ

Etsimme asiakasyrityksellemme Ouluun majoitustyöntekijää. Työtehtäviin kuuluu tilapäisasuntojen siivoaminen ja toimistotehtävät (varausjärjestelmän käyttäminen, asiakaspalvelu sähköpostitse ja puhelimitse, avainten luovutuksia ja maksupäätteen käyttämistä).

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja ensimmäiset kaksi viikkoa on kokoaikaisia, minkä jälkeen työ jatkuu osa-aikaisena. Arvostamme aikaisempaa kokemusta niin siivouksesta kuin asiakaspalvelutehtävistäkin. Työssä vaaditaan asiakaspalvelutasoista englannin osaamista. Valittava henkilö saa tehtäviin kattavan perehdytyksen.

Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 9-15 Matti Ollila P. 040 145 8035

Hakemuksen voit jättää Internet-sivujemme www.vps.fi kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli olet jättänyt hakemuksesi meille jo aikaisemmin, käy liittämässä se tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 09.08.2020

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 08 - 370 960

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin