Myyjä (tuoretuotteet)

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

MYYJÄ

Oletko Sinä asiakaspalvelusta nauttiva, reipas ja tunnollinen kaupanalan osaaja? Haluaisitko päästä osaksi loistavaa yhteishenkeä ylläpitävää työtiimiiä?

Etsimme asiakasyrityksellemme Keminmaahan myyjää tuore-elintarvikeosastolle. Työaika on 30h/viikko.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta kaupanalalta ja etenkin elintarvikeosastolta ja tuoretuotteista (HeVi, leipä tai liha). Eduksi katsomme jos olet työskennellyt aikaisemmin esimerkiksi kaupan palvelutiskillä. Myös hygieniapassi on eduksesi.

Lisätietoja tehtävästä: Arkisin klo. 9-15, Matti Ollila P. 040 145 8035 ja Martti Heikkilä (lomalla) P. 08 - 370 960

Mikäli mielenkiintosi heräsi, niin käy täyttämässä hakemuksesi Internetsivujemme www.vps.fi kautta. Mikäli olet jättänyt hakemuksesi meille jo aikaisemmin, käy liittämässä se tähän työpaikkaan saamillasi tunnuksilla. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakuaika päättyy: 23.08.2020

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 08 - 370 960

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin