IT-asiantuntija

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme www.vps.fi.

Etsimme suomalaiselle ICT-alan asiakaallemme uutta ASIANTUNTIJAA käyttäjäpalveluun.

Asiantuntijan roolissa tulet työskentelemään etä- ja lähitukihenkilönä, pääsääntöisesti Helsingissä ja sen lähialueilla. Vaikka pääpaino onkin etätuessa, toisinaan työ vaatii paikan päällä käymistä, joten B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus olisi suuri plussa.

Työ sisältää asiakkaiden ongelmien ratkaisemista asiakastiimissä etänä sekä lähituessa, asennuksia ja laitetoimituksia. Tämän lisäksi toisinaan asiantuntija pääsee osallistumaan myös erilaisiin projekteihin.

Odotamme valitulta henkilöltä osaamista Windows -työasemien ylläpidosta, AD:n perushallintaa ja tarvittaessa myös verkkodiagnostiikan tekemistä. Tehtävässä suoriutuminen vaatii myös sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Toivomme, että sinulla olisi myös jonkin verran osaamista Windows/ Linux -palvelimista ja verkko-osaamisesta sekä pilvipalveluiden tuntemusta.

Työ alkaa kuuden kuukauden vuokratyösuhteena, jonka jälkeen on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen. Lisätiedustelut paikkaa koskien ark. klo 9-15 p. 0405821001/ jaana.korpela@vps.fi.

Hakuaika päättyy: 09.08.2020

Jaana Korpela, jaana.korpela@vps.fi,Puh. 09 6844 3125

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin