Lounaskahvila- ja grillimyyjä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

LOUNASKAHVILA- JA GRILLIMYYJÄ

Etsimme asiakasyrityksellemme Keminmaahan lounaskahvila-/grillimyyjää kesälomasijaiseksi. Töitä on tarjolla elokuusta syyskuuhun välisenä aikana noin 30h/vko. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville.

Työtehtäviin kuuluu ravintolan asiakaspalvelu ja myyntitehtävät, grillituotteiden valmistus, lounaslinjastosta huolehtiminen ja muut ravintolan arkeen liittyvät tehtävät.

Odotamme hakijalta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja mahdollisesti alan koulutusta sekä hygieniapassia.

Etsimämme henkilö on iloinen ja reipas asiakaspalvelun helmi. Työympäristö on ajoittain kiireinen, joten toivomme ettet hyydy kiireessäkään.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-15 Matti Ollila p. 040 145 8035 ja Martti Heikkilä (lomalla) Puh. 08 - 370 960

Kiinnostuitko tästä tehtävästä? Hakemuksen voit jättää joko oheisesta linkistä tai Internet-sivujemme www.vps.fi kautta. Mikäli olet jättänyt hakemuksesi meille jo aikaisemmin, käy liittämässä se tähän työpaikkaan saamillasi tunnuksilla. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja teemme valintoja sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hakuaika päättyy: 16.08.2020

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 08 - 370 960

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin