Kuorma-autonkuljettajia

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on valitsemme parhaat Sinulle. Lisää yrityksestämme www.vps.fi.

Haemme vakavaraiselle muuttopalvelualan asiakkaallemme ammattitaitoisia ja asiakaspalveluhenkisiä KUORMA-AUTONKULJETTAJIA pääkaupunkiseudulle!

Valitulla henkilöllä tulee olla C-ajokortti, voimassa oleva ammattipätevyys sekä digipiirturikortti ja jo jonkin verran kokemusta kuorma-autolla ajamisesta. Myös pääkaupunkiseudun tuntemus katsotaan eduksi. Kuljettajan tehtävien lisäksi työnkuvaan kuuluvat myös mm. irtaimiston pakkaus- ja kantotehtävät, joten työn suorittamiseksi odotetaan myös kohtalaista fyysistä kuntoa. Työntekijänä olet huolellinen, tunnollinen ja ahkera.

Työ on osa-aikatyö (väh. 30h/vk) ja työvuorot sijoittuvat ma-la väliselle ajalle. Työsuhteen pituus on joustavasti sovittavissa. Hyvälle työntekijälle on tiedossa töitä pidemmäksikin aikaa!

Hae paikkaa pikaisesti kotisivujemme kautta, sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätiedustelut paikkaa koskien arkisin maija.laivo@vps.fi/ 0408670450.

Hakuaika päättyy: 24.10.2021

Maija Laivo, maija.laivo@vps.fi,Puh. 0408670450

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin