Kuorma-autonkuljettaja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on valitsemme parhaat Sinulle. Lisää yrityksestämme www.vps.fi.

Haemme vakavaraiselle muuttopalvelualan asiakkaallemme ammattitaitoista ja asiakaspalveluhenkistä KUORMA-AUTONKULJETTAJAA pääkaupunkiseudulle!

Valitulla henkilöllä tulee olla C-ajokortti, voimassa oleva ammattipätevyys sekä digipiirturikortti. Voit olla vasta alalle tullut tai jo pidempään kuljettajana työskennellyt. Pääasia on, että sinulta löytyy hyvä työmotivaatio sekä reipas asenne!

Kuljettajan tehtävien lisäksi työnkuvaan kuuluvat myös mm. irtaimiston pakkaus- ja kantotehtävät, joten työn suorittamiseksi odotetaan myös kohtalaista fyysistä kuntoa. Työntekijänä olet huolellinen, tunnollinen ja ahkera. Eduksi katsomme pääkaupunkiseudun tuntemuksen.

Työ on osa-aikatyö (väh. 30h/vk) ja työvuorot sijoittuvat ma-la väliselle ajalle. Työsuhde on alkuun vuoden määräaikaisuus, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus siirtyä suoraan asiakasyrityksellemme töihin.

Hae paikkaa pikaisesti kotisivujemme kautta tai vaihtoehtoisesti lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse maija.laivo@vps.fi. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan ripeästi!

Lisätiedustelut paikkaa koskien arkisin maija.laivo@vps.fi/ 0408670450.

Hakuaika päättyy: 29.05.2022

Maija Laivo, maija.laivo@vps.fi,Puh. 0408670450

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin