Muuttotyöntekijöitä Turkuun

Etsimme asiakkaallemme täysi-ikäisiä muuttotyöntekijöitä avuksi kesän suureen projektiin Turun Kupittaalle. Muuttotyöntekijän tehtäviin kuuluu kuoman purkaminen ja tavaroiden kantaminen paikoilleen.

Hakijoilta odotetaan työhöntarttuvaa otetta, ahkeruutta ja reippautta sekä huolellisuutta ja tarkkuutta. Työssä tarvitaan hyvää fyysistä kuntoa. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Otathan huomioon, että tehtävään voidaan valita vain työturvallisuuskortin suorittaneet henkilöt.

Työt alkavat kesäkuun ensimmäisellä viikolla ja kestävät ainakin koko kesäkuun. Jatkuminen heinäkuulle projektin etenemisestä riippuen mahdollista. Työtä tehdään arkisin ma-pe klo 7.00 -15.30, toivottavasti pystyt tarpeen tullen tekemään hiukan pidempiä päiviä. Palkkaus on kaupan alan TES:n mukainen.

Täytä hakemus oheisesta linkistä pikaisesti. Haastattelut aloitetaan jo hakuprosessin aikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Käsittelemme hakemuksia päivittäin. Lisätietoja saat kysymällä Jasmina Vaakanainen puh. 050 363 7050 tai jasmina.vaakanainen@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Jasmina Vaakanainen, jasmina.vaakanainen@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin