Maanrakennustyöntekijöitä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme Henkilöstöala HELA ry:n jäsenyritys. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÄ

Etsimme asiakasyryksellemme kesäkaudelle MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ ESPOOSEEN. 

Työtehtäviin kuuluvat monipuoliset erilaiset pihojen ja perustusten rakentamiseen liittyvät työt. Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä hyvää fyysistä kuntoa ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.  Työkohteet voivat sijaita eri puolilla kaupunkia, joten mahdollisuus liikkumiseen omalla autolla on suuri etu.

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: 040 582 1001 (arkisin klo 8-16) tai sähköpostitse jaana.korpela@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan. Vaihtoehtoisesti voi lähettää vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen jaana.korpela@vps.fi.

Hakuaika päättyy: 31.05.2024

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin