Elintarviketyöntekijä - juuresten ja vihannesten pakkaaja

Etsimme asiakkaallemme elintarviketyöntekijöitä avuksi kesän sesonkiin Laitilaan. Elintarviketyöntekijän työtehtäviin kuuluu pääasiassa erilaisten vihannesten ja juuresten pakkaustyöt.

Hakijoilta odotetaan työhöntarttuvaa otetta, ahkeruutta ja reippautta sekä huolellisuutta ja tarkkuutta. Työssä tarvitaan hyvää fyysistä kuntoa, eikä käsien likaantumiselta voi välttyä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Työt alkavat kesäkuun ensimmäisellä viikolla ja kestävät satokauden mukaan jopa syyskuulle.

Olethan valmis tekemään töitä kahdessa vuorossa, aamuisin ja iltaisin sekä tarpeen tullen myös viikonloppuisin. Työssä pärjää joko hyvällä suomen tai englannin kielen taidolla. Vaikka asiakkaamme sijaitsee hyvillä kulkuyhteyksillä Laitilassa, on oman auton käyttömahdollisuus työssä etu ja työaikojen vuoksi lähes välttämätöntä. Palkkaus on Kaupan alan TES:in mukainen.

Täytä hakemus oheisesta linkistä pikaisesti. Haastattelut aloitetaan jo hakuprosessin aikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Käsittelemme hakemuksia päivittäin. Lisätietoja saat kysymällä Jasmina Vaakanainen puh. 050 363 7050 tai jasmina.vaakanainen@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Hakuaika päättyy: 31.05.2020

Jasmina Vaakanainen, jasmina.vaakanainen@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin