Kausityöntekijöitä puutarhaan/maatilalle

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Etsimme puutarhoille ja maatiloille kausityöntekijöitä avuksi kesän sesonkiin Salon talousalueella. Kausityöntekijöiden tehtäviin kuuluu mm. erilaisia istutus-, hoito-, poiminta/korjuu- ja pakkaustöitä.

Hakijoilta odotetaan työhöntarttuvaa otetta, ahkeruutta ja reippautta, mutta myös huolellisuutta ja tarkkuutta. Työssä tarvitaan hyvää fyysistä kuntoa, eikä käsien likastumiselta voi välttyä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Työt alkavat kevään aikana ja kesto riippuu satokauden kestosta.

Täytä hakemus oheisesta linkistä. Hakuun liittyvät kysymykset p. 02 527 8900 tai sähköpostitse salo@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan. Huomioimme jo aiemmin vastaavaan hakuun jätetyt hakemukset automaattisesti.

Hakuaika päättyy: 31.05.2020

Terhi Vainio, salo@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin