Muottikirvesmies

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

MUOTTIKIRVESMIES

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista muottikirvesmiestä Oulun alueelle. Työtehtäviin kuuluvat monipuolisesti muottien rakentamiseen ja pystyttämiseen liittyvät työtehtävät. Työt alkavat sopimuksen mukaan kevään/kesän aikana.

Odotamme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä hyvää fyysistä kuntoa.

Lisätietoja arkisin klo 9-15 Martti Heikkilä P. 0400 814 628

Voit hakea tätä tehtävää Internet-sivujemme www.vps.fi kautta. Mikäli olet jättänyt hakemuksesi meille jo aikaisemmin, käy liittämässä se saamillasi tunnuksilla tähän paikkaan. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Hakuaika päättyy: 13.04.2020

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 08 - 370 960

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin