Rakennustyöntekijöitä 5

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu Oy on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. VPS Henkilöstöpalvelu on HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton ja VPS Teollisuuspalvelut on Rakennusteollisuuden jäsenyritys. Olemme sitoutuneet laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisätietoja http://www.vps.fi -sivuilla

Haemme nyt asiakasyrityksellemme kokeneita ja motivoituneita rakennustyöntekijöitä saneerauskohteisiin pääkaupunkiseudulle.

Odotamme sinulta:

Haemme oma-aloitteisia ja motivoituneita työntekijöitä, jotka kykenevät myös itsenäiseen työskentelyyn. Työtehtävät ovat vaihtelevia remontointi- ja saneeraustöitä. Rakennusalan koulutus on eduksi mutta arvostamme myös kokemuksen avulla hankittua ammattitaitoa. Sinulla on voimassa olevaa työturvallisuuskortti, tulityökortti katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön.

Tarjoamme sinulle:

tarjoamme sinulle rakennusalan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen kokemuksesi mukaan sekä mielekkäät ja monipuoliset työtehtävät. Saat meiltä myös työvarusteet työsuhteesi ajaksi.

Toimi ripeästi ja jätä hakemus jo tänään www.vps.fi! Kerro hakemuksessasi aiemmasta työkokemuksestasi. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Hakuaika päättyy: 09.08.2020

Jaana Korpela, jaana.korpela@vps.fi,Puh. 09 6844 3125

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin