Rakennusaputyöntekijä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

RAKENNUSAPUTYÖNTEKIJÄ

Etsimme asiakasyrityksellemme rakennusaputyöntekijöitä kevään ja tulevan kesän työkohteisiin. Työmaat sijaisevat Oulun alueella. Työtehtäviin kuuluu monipuolisesti työmaan avustavia tehtäviä osaamisesi mukaan.

Etsimme henkilöä joka on taitava käsistään, omaa hyvän fyysisen kunnon ja on työskennellyt rakennustyömailla myös aikaisemmin. Edellytämme hakijoilta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 9-15 Martti Heikkilä P. 08 - 370 960

Hakemuksen voit lähettää Internet-sivujemme www.vps.fi kautta. Mikäli olet jättänyt hakemuksesi meille jo aikaisemmin, käy liittämässä se saamillasi tunnuksilla tähän työpaikkaan. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Hakuaika päättyy: 26.04.2020

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 08 - 370 960

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin