Rakennustyöntekijä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

RAKENNUSTYÖNTEKIJÄ

Etsimme asiakkaallemme Oulun alueelle kokeneita rakennustyöntekijöitä saneerauskohteisiin. Työtehtävät koostuvat monipuolisista saneerauskohteiden rakennustehtävistä.

Odotamme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä rakennusalan koulutusta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 9-15 Martti Heikkilä P. 08 - 370 960

Tätä tehtävää voit hakea Internet-sivujemme www.vps.fi kautta. Mikäli olet jättänyt hakemuksesi meille jo aikaisemmin, käy liittämässä se saamillasi tunnuksilla tähän työpaikkaan. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hakuaika päättyy: 26.04.2020

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 08 - 370 960

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin