Rakennusapulainen/-siivooja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

RAKENNUSAPULAINEN/-SIIVOOJA

Etsimme asiakasyrityksellemme työntekijää erilaisiin rakennusalan avustaviin tehtäviin. Työ on keikkaluontoista ja työajat ajoittuvat yleensä arkipäiviin. Työtehtävät pitävät sisällään esimerkiksi rakennussiivousta ja tavaroiden kantamista. Työkohteet vaihtelevat ja ovat pääsääntöisesti Oulun ja lähikuntien alueella.

Odotamme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä hyvää fyysistä kuntoa ja voimassaolevaa työturvallisuuskorttia. Ajokortista ja omasta autosta on apua tässä tehtävässä.

Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 9-15 Martti Heikkilä P. 08 - 370 960

Hakemuksen voit jättää Internet-sivujemme www.vps.fi kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Mikäli olet jättänyt hakemuksen meille jo aikaisemmin, käy liittämässä se saamillasi tunnuksilla tähän työpaikkaan.

Hakuaika päättyy: 26.04.2020

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 08 - 370 960

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin