MAG-hitsaaja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu Oy on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. VPS Henkilöstöpalvelu on HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenyritys. Olemme sitoutuneet laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisätietoja www.vps.fi.

Haemme asiakkaallemme MAG-HITSAAJAA (vakituinen). Tulet työskentelemään osana tuotantotiimiä pääsääntöisesti yksivuorotyössä. Edellytämme näyttöä koulutuksen ja aikaisemman työkokemuksen kautta metallirakenteiden hitsausosaamisesta.

Valitulta henkilöltä edellytämme MAG-hitsaustaitoa (väh. 3 vuotta). Valmiutta tehdä muita työtehtäviä. Työkuvien lukutaitoa. Olethan luotettava ja ahkera sekä kykenet itsenäiseen työskentelyyn, sinulta luonnistuu myös tiimityö. Arvostamme positiivista asennetta ja halua kehittyä. Sinulla on myös auto käytettävissä työmatkoihin.

Työkielenä on suomen kieli. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Työaika on 7-15.30, kaksivuorotyöoptio.

Alkupalkka 13,50e/h

Työ alkaa vuokratyösuhteena, josta on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksen työntekijäksi vakituiseen työsuhteeseen.

Haethan paikkaa pikaisesti sivuillamme www.vps.fi, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätiedustelut tehtävää koskien ensisijaisesti sähköpostitse jaana.korpela(at)vps.fi

Hakuaika päättyy: 12.07.2020

Jaana Korpela, jaana.korpela@vps.fi,Puh. 09 6844 3125

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin