Pakkaajia ja kokoonpanotyöntekijöitä

Etsimme asiakkaallemme nopealla aikataululla Turkuun pakkaajia ja kokoonpanotyöntekijöitä muovituotteiden pakkaukseen ja valmistukseen. Tarjolla alkuun määräaikainen työsuhde vakaalla ja arvostetulla työnantajalla. Töiden aloitus heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kokoonpanijana pääset vastaamaan monipuolisista muovialan työtehtävistä – työ pitää sisällään kokoonpanotyötä ja siihen liittyviä viimeistelytöitä. Muoviosastolla pakkaajana osallistut yhdessä tiimisi kanssa muovituotteiden pakkaukseen. Toimenkuva täsmentyy hakijan osaamisen ja mielenkiinnon mukaan. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista muoviteollisuuden töistä.

Olet etsimämme henkilö, jos olet oma-aloitteinen, huolellinen ja kykenet työskentelemään niin itsenäisesti kuin osana tiimiä. Osaat myös lukea 2D-kokoonpanokuvia. Toivomme reipasta ja positiivista asennetta sekä kiinnostusta alaa kohtaan.

Asiakasyrityksemme on alansa johtava toimija ja pystyy tarjoamaan mielenkiintoisen työympäristön lisäksi kilpailukykyisen palkkauksen. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, joten olethan valmis työskentelemään aamuisin ja iltaisin.

Käsittelemme hakemuksia päivittäin ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi osoitteessa www.vps.fi tai oheisen linkin kautta. Lisätiedusteluihin vastaa VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäällikkö Jasmina Vaakanainen, puh. 050 363 7050.

HUOM: mikäli olet jo täyttänyt sähköisen hakulomakkeemme, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Hakuaika päättyy: 23.02.2020

Jasmina Vaakanainen, jasmina.vaakanainen@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin