Raskaankaluston asentaja

Etsimme asiakkaallemme raskaankaluston asentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Arvostamme teknisen alan koulutusta ja tuntemusta sekä aiempaa kokemusta raskaankaluston parissa työskentelystä. Tehtävässä edellytetään asennuskokemusta, hyvää suomen tai englannin kielen taitoa sekä ennen kaikkea aktiivista ja joustavaa asennetta työntekoon. BC-ajokortti ja hydrauliikan tuntemus katsotaan eduksi.

Asiakasyrityksemme tarjoaa työn mielenkiintoisten tuotteiden parissa, työn hyvien kulkuyhteyksien varrella Turussa sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Työtä tehdään yhdessä vuorossa arkisin maanantaista perjantaihin.

Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi osoitteessa www.vps.fi tai oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätiedusteluihin vastaa VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäällikkö Jasmina Vaakanainen, puh. 050 363 7050.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu Oy on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. VPS Henkilöstöpalvelu on HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton ja VPS Teollisuuspalvelut on Rakennusteollisuuden jäsenyritys. Olemme sitoutuneet laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisätietoja www.vps.fi -sivuilla.

Hakuaika päättyy: 23.02.2020

Jasmina Vaakanainen, jasmina.vaakanainen@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin