Dokumentaatiokoordinaattori Olkiluotoon

Etsimme asiakkaallemme Olkiluotoon Dokumentaatiokoordinaattoria.

Dokumentaatiokoordinaattorin työtehtäviin kuuluvat dokumentaatiohallinnan tehtävät, joihin sisältyy viranomaiskirjeenvaihtoa ja teknisen aineiston käsittelyä. Työ tehdään osana muuta dokumentaatiotiimiä.

Toivomme hakijalta kaupallisen alan koulutustaustaa kuten esimerkiksi tradenomin tai merkonomin koulutusta. Työtehtävissä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Katsomme hakijalle eduksi hyvät IT-taidot, aikaisemman kokemuksen IT-tehtävistä sekä kiinnostuksen tietokantoihin. Lisäksi työtehtävät edellyttävät huolellisuutta sekä hyviä organisointi- ja tiimityöskentelytaitoja.

Hae paikkaa mahdollisimman nopeasti, sillä työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja kestää vuoden 2020 loppuun. Hakea voit alla olevasta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Voit liittää hakulomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon. Lisätiedusteluihin vastaa VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäällikkö Jasmina Vaakanainen, puh 050 363 7050.

HUOM: mikäli olet jo täyttänyt sähköisen hakulomakkeemme, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Hakuaika päättyy: 23.02.2020

Jasmina Vaakanainen, jasmina.vaakanainen@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin