Toimistotyöntekijä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on valitsemme parhaat Sinulle. Lisää yrityksestämme www.vps.fi -sivuilla.

Haemme asiakkaallemme kokoaikaista TOIMISTOTYÖNTEKIJÄÄ Vantaan Porttipuistoon!

Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluvat muun muassa laskujen käsittely, tilausten vastaanotto sekä asiakkaiden kontaktointi. Työ on määräaikainen sijaisuus ja kestää vuoden 2021 loppuun, Tarkoituksena on, että valittu henkilö perehdytetään Riihimäen toimipisteellä ensimmäisen kahden kuukauden aikana, jonka jälkeen siirtyisi Vantaan toimipisteelle töihin. Myös työskentely Riihimäen toimipisteeltä on mahdollinen.

Olet oikea henkilö tehtävään, jos olet oma-aloitteinen, asiakaspalveluhenkinen ja huolellinen. Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ei vaadita, mutta eduksi katsomme kaupan alan koulutuksen. Työhön annetaan kattava perehdytys. Päivittäinen työaikasi on arkisin klo 8-16. Työ alkaa mahdollisimman pian, aloitus on kuitenkin joustava ja sovittavissa. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan paikkaa pikaisesti.

Lisätiedustelut tehtävää koskien: arkisin 10.00-16.00 puh. 040 867 0450 tai maija.laivo@vps.fi. Täytä hakemus kotisivuillamme www.vps.fi.

Hakuaika päättyy: 25.09.2020

Maija Laivo, maija.laivo@vps.fi,Puh. 0408670450

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin