HR-harjoittelija Ouluun

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

HR-HARJOITTELIJA

Haemme HR-harjoittelijaa Oulun toimipisteeseemme. Harjoittelun kesto on n.3-5 kuukautta riippuen esim. koulutusohjelmastasi. Harjoittelun ajankohdasta voimme sopia, mutta toivomme harjoittelun ajoittuvan loppukevään/kesän ajalle. Työaika on 38h/viikko, mutta olemme tässäkin joustavia.

HR-harjoittelija toimii yrityksen henkilöstökonsultin alaisuudessa. Pääset vaikuttamaan rekrytointiprosessin kaikkiin eri vaiheisiin aina asiakasneuvotteluista ja profiilin luomisesta rekrytointiin ja työsopimusten laatimiseen. Saat kokemusta lukuisista eri toimialoista, joten voit syventää omaa HR-osaamistasi. Työntekijät ovat meille yhtälailla asiakkaita, joten ymmärrät heidän tärkeyden yrityksellemme. Voit suorittaa harjoittelun osana esim. AMK-koulutusta.

Odotamme aitoa kiinnostusta rekrytointiin, henkilöstöjohtamiseen, eri toimialoihin sekä työehtosopimuksiin. Olethan myös asiakaspalveluhenkinen sekä puhut ja kirjoitat sujuvasti suomen ja englannin kielellä. Sinulle ei tuota ongelmia käyttää Office-ohjelmistoa päivittäin. Koska kyseessä on harjoittelu niin tehtävät ja toimenkuvasi määräytyvät osaamisesi mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Martti Heikkilä Puh.0400-814628, martti.heikkila@vps.fi arkisin klo 9.00-15.00.

Nyt sinulla on oiva tilaisuus syventää henkilöstöjohtamisen osaamistasi!

Hakemukset pyydämme lähettämään internet-sivujemme www.vps.fi kautta, emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia. Hakuaikaa on 29.2.2020 saakka, täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Hakuaika päättyy: 29.02.2020

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 08 - 370 960

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin