Myyjä (elintarvike)

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

MYYJÄ

Etsimme asiakasyrityksellemme Keminmaahan myyjää elintarvikeosastolle. Työaika on 30h/viikko. Työsuhde on alkuun määräaikainen elokuun loppuun saakka mutta jatko on myös mahdollinen.

Edellytämme hakijoilta aikaisempaa kokemusta kaupanalalta ja etenkin elintarvikeosastolta ja tuoretuotteista. Eduksi katsomme jos olet työskennellyt aikaisemmin esimerkiksi kaupan palvelutiskillä tai HeVi-osastolla. Myös hyginiepassi on eduksesi.

Oletko Sinä etsimämme asiakaspalvelusta nauttiva, reipas ja tunnollinen kaupanalan osaaja? Käy täyttämässä hakemuksesi Internetsivujemme www.vps.fi kautta. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä: Arkisin klo. 9-15, Martti Heikkilä P. 08 - 370 960

Hakuaika päättyy: 11.06.2020

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 08 - 370 960

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin