Rakennuspeltiseppä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

RAKENNUSPELTISEPPÄ

Haemme asiakasyrityksellemme Oulun alueelle rakennuspeltiseppää. Työ pitää sisällään monipuolisia rakennuspeltisepän töitä, sekä eri materiaalein tehtävää julkisivujen asennuksiin liittyviä tehtäviä.

Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä tai muista rakennusalan tehtävistä on eduksesi. Tehtävässä tarvitset voimassaolevan työturvallisuuskortin.

Lisätiedustelut arkisin 9-15, Matti Ollila 040 145 8035 ja Martti Heikkilä 0400 814 628

Voit käydä täyttämässä hakemuksesi oheisesta linkistä tai Internet-sivujemme www.vps.fi kautta. Mikäli olet lähettänyt hakemuksesi meille jo aikaisemmin, käy liittämässä se tähän työpaikkaan. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä.

Hakuaika päättyy: 20.09.2020

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 08 - 370 960

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin