Pakettiautonkuljettajia

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Haemme vakavaraiselle ja asiantuntevalle muuttopalvelualan asiakkaallemme B-kortillisia pakettiautonkuljettajia pääkaupunkiseudulle. Työ on keikkaluontoista, joten työ sopii loistavasti esimerkiksi opiskelijalle tai lisätienestiä haluavalle. Työpäivät sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville, alkaen klo 07.00-09.00 välisenä aikana. Mikäli sinulla on C-kortti sekä ammattipätevyydet, niin meiltä löytyy myös kuorma-autonkuljettajan tehtäviä pidempi aikaisestikin!

Edellytämme hakijalta pääkaupunkiseudun tuntemusta, asiakaspalvelutasoista suomen kieltä sekä voimassaolevaa B-ajokorttia. Olet lisäksi valmis myös itse osallistumaan muuttotyöhön, joten onhan sinulla myös hyvä fyysinen kunto. Ethän myöskään säikähdä isomman pakettiauton ajamista? Mikäli ilmoitus kolahti, hae paikkaa pikaisesti!

Lisätiedustelut tehtävää koskien: arkisin 10.00-16.00 puh. 09 6844 3124/ maija.laivo@vps.fi.

Hakuaika päättyy: 20.12.2019

Susanna Kokko, susanna.kokko@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin