Siivooja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

SIIVOOJA YLLÄPITOSIIVOUKSEEN

Etsimme siivousalan asiakasyrityksellemme aikaisempaa kokemusta omaavia siivoajia Oulun alueelle. Työ on kokoaikaista ja mahdollisuus pysyvään työsuhteeseen.

Etsimämme henkilö on ahkera, reipas, vastuuntuntoinen ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevä. Siivouskohteita ovat mm. yritykset (toimistot, myymälät, tuotantotilat), ja taloyhtiöt. Työssä edellytetään henkilöauton ajokorttia, oma auto plussaa.

Jos koet olevamme etsimämme henkilö ja sinulla on aito kiinnostus siivoustyötä kohtaan, käy täyttämässä hakemus sivuillamme www.vps.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 9-15 Martti Heikkilä P. 0400 814 628

Hakuaika päättyy: 15.12.2019

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 08 - 370 960

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin