Veneiden varustelija/asentaja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Haemme asiakkaallemme veneen varustelijoita/asentajia alumiiniveneiden varustelu- ja kokoonpanotehtäviin. Työtehtävät ovat monipuolisia, ja niiden hoitaminen edellyttää tarkkuutta ja huolellisuutta.

Työtehtäviisi kuuluvat mm. veneiden sähköjärjestelmän (12v) rakentaminen, moottorin ja mittaristojen asennukset, erilaisten sähkölaitteiden kytkentätyöt (kaikuluotain, keulamoottori, radiot yms.), veneen varusteiden kiinnitykset (kaiteet, keularamppi yms.), kylkiteippaukset, sekä moottoreiden koekäytöt ja koeajot.

Etsimämme henkilö on ahkera ja motivoitunut tekijä. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa esim. (sähköalan), ja/tai aiempaa työkokemusta varustelu- ja asennustehtävistä, mutta työkokemustasi tärkeämpää on jäätävän hyvä asenne, ja halu oppia uutta! Saat kaikkiin tehtäviisi kattavan perehdytyksen.

Eduksi katsomme kokemuksen alumiinin työstämisestä, ja hitsaustaidon.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin tai kotisivujemme kautta, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.

Hakuaika päättyy: 21.10.2019

Riku Simola, riku.simola@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin