Lumityöntekijöitä talvikaudeksi 2019 - 2020

Oletko lisätienestin tarpeessa? Oletko ulkoilmaihminen ja fyysinen työ sopii sinulle?

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita, luotettavia ja oma-aloitteisia käsilumityöntekijöitä lumirinkiin talvikaudeksi 2019 -2020.

Töitä on tarjolla lumitilanteen / lumisateiden mukaan ja vahvistat osallistumisesi jokaiseen lumityökeikkaan erikseen. Työajat vaihtelevat mutta sijoittuvat pääsääntöisesti varhaiseen aamuaikaan.

Töitä tehdään pareittain ja työkohteiden välillä liikutaan yrityksen autolla. Työkohteet sijaitsevat Turussa ja lähiympäristössä. Työvälineet, lapion ja harjan, saat yrityksen puolesta – tarvitset vain positiivisen asenteen, reipasta mieltä ja lämpimät varusteet!

Arvostamme oma-aloitteista työotetta ja hyvää työnjälkeä. Hyvä fyysinen kunto on eduksi työssä.

Järjestämme valituille lumityöntekijöille infotilaisuuden lokakuun aikana yhdessä asiakasyrityksemme kanssa, joten laitathan hakemuksen pikaisesti tulemaan.

Vähälumisen talven sattuessa, voit halutessasi olla mukana myös muissa VPS:n kautta tulevissa työmahdollisuuksissa.

Lisätietoihin vastaa VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäällikkö Jasmina Vaakanainen numerosta 050 363 7050. Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi oheisesta linkistä tai osoitteessa vwww.vps.fi.

HUOM: mikäli olet jo täyttänyt sähköisen hakulomakkeemme, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu Oy on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. VPS Henkilöstöpalvelu on HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenyritys. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. Olemme sitoutuneet laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisätietoja http://www.vps.fi -sivuilla.

Hakuaika päättyy: 24.11.2019

Jasmina Vaakanainen, jasmina.vaakanainen@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin