Varastotyöntekijä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on Valitsemme parhaat sinulle. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Haemme asustealan asiakkaallemme varastotyöntekijää lajittelu-, pakkaus -ja lähetystehtäviin Pitäjänmäkeen. Työtä tehdään itsenäisesti joustavin työajoin, pääsääntöisesti kuitenkin sijoittuen arkeen klo 8-18 väliselle ajalle. Työ on kokopäivätyötä ja aloitus syys-lokakuun vaihteessa kestäen 4-6 viikkoa, jonka jälkeen valitulla henkilöllä on mahdollisuus jatkaa asiakkaamme myyjäisissä osa-aikaisena myyjänä pääkaupunkiseudun kauppakeskuksissa jouluun saakka, joten asiakaspalvelu -ja myyntitaidot ovat ehdottomasti plussaa!

Etsimämme henkilö kykenee itsenäiseen työskentelyyn, hänellä on reipas asenne työntekoa kohtaan sekä on oma-aloitteinen. Työ on ajoittain myös fyysistä, joten hyvä kunto on plussaa.

Täytämme paikan heti sopiva henkilön löydyttyä, joten toimithan ripeästi!

Valitettavasti emme huomioi enää sähköpostitse tulleita hakemuksia, joten täytä hakemuksen kotisivuillamme www.vps.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Maija Laivo p. 040 867 0450 tai maija.laivo@vps.fi ark. 10-16.

Hakuaika päättyy: 20.09.2019

Maija Laivo, maija.laivo@vps.fi,Puh. 0408670450

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin