Rakennusapulainen

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

RAKENNUSAPULAISIA

Haemme asiakkaallemme Rovaniemelle rakennusapulaista alkavalle työmaalle. Työtehtäviin sisältyy tavaroiden kantamista, purkutehtäviä, työmaan siivoamista ja muita avustavia työtehtäviä. Töitä on tarjolla noin 3 kk:n ajaksi keikkaluontoisesti.

Eduksi aikaisempi kokemus rakennusalan avustavista tehtävistä ja koulutus rakennusalalta. Olet ahkera ja tartut töihin ripeästi ja pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla on tietysti voimassa oleva työturvallisuuskortti. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 9-15, Martti Heikkilä P. 0400 814 628.

Voit hakea tätä tehtävää oheisesta linkistä tai Internet-sivujemme www.vps.fi kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hakuaika päättyy: 22.09.2019

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 08 - 370 960

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin