Ravintola-/Liikenneasematyöntekijä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

RAVINTOLA-/LIIKENNEASEMATYÖNTEKIJÄ

Etsimme asiakasyrityksellemme Iihin RAVINTOLA-/LIIKENNEASEMATYÖNTEKIJÄÄ. Työtehtäviin sisältyy työskentelyä kahvila-ravintolassa, pikaruokaravintolassa sekä tarvittaessa liikenneasemamyymälässä. Työvuorot voivat sijoittua aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan saakka. Työvuoroja on mahdollista saada joko keikkaluontoisesti tai osa-aikaisesti jopa 90h/3vko.

Alan työkokemus ja tehtävään soveltuva koulutus ovat eduksi mutta niitäkin tärkeämpää on hyvä asenne. Etsimämme henkilö on reipas, palveluhenkinen ja positiivisen asenteen omaava. Työssä edellytetään hygieniapassia.

Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 9-15, Martti Heikkilä P. 0400 814 628

Hae tehtävää oheisen linkin tai kotisivujemme www.vps.fi kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli olet jättänyt hakemuksesi meille jo aikaisemmin, käy liittämässä se tähän työpaikkaan.

Hakuaika päättyy: 29.09.2019

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 08 - 370 960

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin