Lattia-asentaja

Telakkaympäristössä toimiva asiakkaamme etsii kasvun myötä uusia lattia-asentajia pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Asennukset tehdään pääasiassa Turun telakka-alueella, mutta myöhemmin asennuskeikkoja saattaa tulla myös muille telakka-alueille. Työtehtäviä ovat muun muassa tasoitukset, lattia-asennukset ja pinnoitukset.

Aikaisempi kokemus telakka-alueella työskentelystä katsotaan eduksi. Arvostamme aiempaa kokemusta esimerkiksi tasoitemassoista, vinyylilattioista ja kokolattiamattojen asennuksista, mutta se ei ole välttämätöntä, sillä saat tarvittaessa kattavan koulutuksen ja perehdytyksen työtehtäviin. Tärkeämpää on halu ja motivaatio oppia työtehtävät sekä motivaatio työskennellä laivateollisuuden parissa. Hitsaustaito katsotaan eduksi. Työtehtävät edellyttävät hyvää fyysistä kuntoa sekä joustavaa asennetta. Työtehtävät edellyttävät joko suomen tai englannin kielen hyvää taitoa.

Asiakasyrityksemme tarjoaa pitkäaikaisen työsuhteen sekä kattavan koulutuksen laivateollisuuden työtehtäviin. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätiedustelut VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäällikkö Henna Kujander, puh 050 363 7050. Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi oheisesta linkistä tai osoitteessa vwww.vps.fi.

HUOM: mikäli olet jo täyttänyt sähköisen hakulomakkeemme, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Hakuaika päättyy: 27.08.2019

Henna Kujander, henna.kujander@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin