Kokoonpanoasentaja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Etsimme tekijää moottoreiden kokoonpano- ja asennustehtäviin.

Työtehtävät ovat monipuolisia, mutta sinun ei tarvitse vielä tietää kaikkea tältä alalta, sillä tehtäviin annetaan kattava perehdytys ja koulutus. Etsimme tiimipelaajaa, jolla on reipas asenne työntekoon sekä halu oppia uutta jatkuvasti.

Voit olla jo alan kokenut ammattilainen tai vastavalmistunut osaaja, jolla on jonkin verran aikaisempaa kokemusta esim. työharjoittelusta.

Työsuhde on aluksi määräaikainen vuokratyösuhde, jonka jälkeen tekijällä on mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseen. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Hakuaika päättyy: 10.07.2022

Riku Simola, riku.simola@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin