Kokoonpanija

Olet etsimämme henkilö, kun sinulla pysyy työkalut käsissäsi, ja sinulta löytyy kokemusta esim. harrastuksien tai koulutuksen puolesta jostain kokoonpano-, huolto- tai asennustehtävistä.

Työssä vastuullasi on mm. erilaisten moottorien kokoonpano- ja asennustehtävät. Sinun ei tarvitse olla alan kokenut ammattilainen, sillä saat työhösi kattavan koulutuksen ja perehdytyksen.

Jos omaat reippaan asenteen ja haluat oppia uutta, niin sillä pääset kyllä jo pitkälle.

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle mahdollisuuden oppia uuden ammatin tekemällä töitä, sekä mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen. Toimi nopeasti ja lähetä hakemuksesi meille mahdollisimman pian sillä paikat täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme Henkilöstöala HELA ry:n jäsenyritys. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla

Hakuaika päättyy: 22.03.2023

Riku Simola, riku.simola@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin