CNC-koneistaja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu Oy on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. VPS Henkilöstöpalvelu on HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton ja VPS Teollisuuspalvelut on Rakennusteollisuuden jäsenyritys. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. Olemme sitoutuneet laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisätietoja www.vps.fi -sivuilla.

Etsimme asiakkaallemme työstökeskuksen käyttäjää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävässä tulet työskentelemään alumiinityöstökeskuksella osana muuta tiimiä.

Toivomme hakijalta ainakin jonkin verran kokemusta CNC-koneiden käytöstä sekä teknisten piirustusten lukutaitoa. Tehtävä sopii myös uran alkuvaiheessa olevalle, sillä saat kattavan perhedytyksen tehtävään. Tärkeintä tehtävässä on kyky ja halu oppia. Sujuva suomen kieli on tehtävän kannalta välttämätön.

Työ tehdään 1- vuorossa. Aikaisempi kokemus alumiinityöstä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä.

Oma auto on työpaikan sijainnin kannalta välttämätön.

Työ alkaa viimeistään elokuussa ja on aluksi määräaikainen VPS Henkilöstövuokrauksen kautta, mutta vuokratyösuhteen jälkeen on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Asiakasyrityksemme tarjoaa pitkäaikaisen työn mielenkiintoisten tuotteiden parissa sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi osoitteessa www.vps.fi tai oheisen linkin kautta. Lisätiedusteluihin vastaa VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäällikkö Henna Kujander, puh. 050 363 7050.

Hakuaika päättyy: 19.07.2019

Henna Kujander, henna.kujander@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin