Apukokki/grillimyyjä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

APUKOKKI / GRILLIMYYJÄ

Etsimme asiakasyrityksellemme hygieniapassin omaavaa APUKOKKIA / GRILLIMYYJÄÄ Merilapin alueelle. Töitä on tarjolla aluksi määräaikaisesti mutta mahdollisuus myös pidempään työsuhteeseen. Työaika noin 30h/vko.

Työtehtäviin kuuluu lounaskokin tuuraaminen, sekä grillituotteiden valmistaminen ja myynti. Odotamme hakijalta hygieniapassia sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Olethan asiakaspalvelusta nauttiva, reipas ja tunnollinen työntekijä.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi ja uskot olevasi etsimämme henkilö, käy täyttämässä hakemuksesi www.vps.fi sivuillamme. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 9-15 Martti Heikkilä P. 0400 814 628

Hakuaika päättyy: 14.07.2019

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin