Siivooja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

SIIVOOJA

Etsimme asiakasyrityksellemme siivoojaa osa-aikatyöhön Sodankylään. Työtehtäviin kuuluu viikoittainen asuntojen siivous torstain ja sunnuntain välisenä aikana. Työaika 10h/viikko. Töitä tarjolla määräaikaisesti heinäkuusta marraskuulle saakka, mahdollisesti myös joulukuun puolelle.

Työ soveltuu hyvin lisäansioksi joko opintojen tai muun työn oheen. Etsimämme henkilö on reipas ja luotettava. Siivousalan aikaisemmasta kokemuksesta on hyötyä mutta se ei ole välttämättömyys, hyvä asenne työtä kohtaan ratkaisee.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-15 Martti Heikkilä P. 0400 814 628

Paikkaa voi hakea Internet-sivujemme www.vps.fi kautta. Mikäli olet lähettänyt hakemuksesi meille jo aikaisemmin, käy liittämässä se tähän työpaikkaan.

Hakuaika päättyy: 02.06.2019

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin