Laatupäällikkö / Tuotantopäällikkö

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Haemme asiakasyrityksellemme Mänttä-Vilppulaan Laatu- / Tuotantopäällikköä. Tehtävässäsi vastaat tuotannon päivittäisestä johtamisesta, kehittämisestä ja tavoitteiden saavuttamisesta sekä tuotannon laadusta ja laadun johtamisesta. Varmistat osaltasi tuotantoedellytykset ja luot mahdollisuuden laadukkaiden ja kustannustehokkaiden tuotteiden valmistukseen. Raportoit tehtävässäsi toimitusjohtajalle

Edellytämme metallialan tai pintäkäsittelyalan teknikon tai insinöörin koulutusta. Lisäksi toivomme hakijoilta frosio-tarkastajan pätevyyttä, tämä ei kuitenkaan pakollinen.

Työsuhde on vakinainen.

Hakuaika päättyy: 14.06.2019

Markku Partanen, markku.partanen@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin