Laiteasentaja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

LAITEASENTAJA

Etsimme asiakasyrityksellemme Oulun alueelle ammattitaitoista ja tunnollista laiteasentajaa. Töitä tarjolla noin 6 kk:n ajaksi täysipäiväisesti.

Edellytämme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutusta, nuhteetonta taustaa sekä voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökortteja. Tehtävään valittaville henkilöille tullaan tekemään turvallisuusselvitys.

Oletko etsimämme henkilö? Lähetä hakemuksesi meille Internet -sivujemme www.vps.fi kautta, aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakuaika päättyy: 26.05.2019

Toimisto Oulu, oulu@vps.fi,Puh. 08-370970

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin