Elementtityöntekijä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Haemme asiakasyrityksellemme elementtityöntekijöitä.

Työtehtäviä ovat muun muassa betonin valu sekä siihen liittyvät eri työvaiheet kuten muottityö, raudoitus, betonointi, jälkityöt sekä varustelu.

Katsomme hakijalle eduksi rakennusalan koulutuksen ja/tai työkokemuksen, mutta se ei ole välttämätöntä sillä saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Tärkeitä ovat oppimishalu ja oikea asenne. Voimassa oleva työturvallisuus- ja tulityökortti katsotaan eduksi.

Työ alkaa heti sopimuksen mukaan ja kestää ainakin syyskuun loppuun, jonka jälkeen on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Lisätiedustelut VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäälliköltä, Henna Kujander, puh 050 363 7050. Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi oheisesta linkistä tai osoitteessa vwww.vps.fi.

HUOM: mikäli olet jo täyttänyt sähköisen hakulomakkeemme, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 22.05.2019

Henna Kujander, henna.kujander@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin