Dokumentointi-insinööri Olkiluotoon

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Etsimme asiakkaallemme dokumentointi-insinööriä Olkiluotoon.

Työtehtäviin kuuluu muun muassa datan ja dokumenttien tarkastusta ja siirtoa laitostietokantaan. Lisäksi työtehtäviin kuuluu aineiston täydentämistä teknisestä dokumentaatiosta sekä puutteiden raportointia teknisille vastuuhenkilöille.

Tehtävässä menestyminen edellyttää teknistä koulutustaustaa (esim. teknikko tai insinööri kone- / metalli- / prosessitekniikan alalta), hyviä IT-taitoja sekä osaamista eri tietokantaohjelmista. Suunnittelukokemus ja osaaminen voimalaitostekniikasta katsotaan eduksi hakijalle, mutta se ei ole välttämätöntä. Tehtävä edellyttää lisäksi sujuvan suomen ja englannin kielen osaamista.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja kestää vuoden 2019 loppuun, jonka jälkeen jatko on mahdollinen.

Hae paikkaa mahdollisimman pian täyttämällä hakemuksesi alla olevasta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Lisätiedusteluihin vastaa VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäällikkö Henna Kujander, puh 050 363 7050.

HUOM: mikäli olet jo täyttänyt sähköisen hakulomakkeemme, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 30.06.2019

Henna Kujander, henna.kujander@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin