ICT-asentaja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Etsimme asiakasyrityksellemme ICT-asentajaa/asiantuntijaa.

Työssäsi asennat mm. työasemat, ohjelmat, printterit yms. laitteet käyttökuntoon, ja testaat niiden toiminnan. Kyseessä on liikkuva työ, ja niitä tehdään asiakkaiden luona, asiakastiloissa. Vaasan lisäksi töitä tehdään myös Pietarsaaren alueella, 2-3 pv/vko. Vaasassa ja 1-2 pv/vko. Pietarsaaressa.

Työt alkavat kesä-/heinäkuussa lyhyellä koulutuksella ja perehdytyksellä tehtävään. Tässä vaiheessa toimitaan yhdessä kokeneen asentajan kanssa. Koulutuksen jälkeen töitä tehdään itsenäisesti. Työsuhde alkaa 6kk:n mittaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen sinun on mahdollisuus vakinaistua asiakasyrityksemme palvelukseen.

Hakijalta odotamme

- Alan koulutusta ja/tai työkokemusta alalta

- Kykyä itsenäiseen työskentelyyn

- Asiakaspalvelutaitoa

- Oma-aloitteisuutta

- Kykyä toimia asiakasympäristössä tarpeen mukaan myös Ruotsin kielellä

Työtehtävä edellyttää hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ennen työn alkamista.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin tai kotisivujemme kautta, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä!

Hakuaika päättyy: 23.05.2019

Riku Simola, riku.simola@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin