Myyjä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

MYYJÄ

Etsimme asiakasyrityksellemme Kemi-Tornio talousalueelle myyjää elintarvikeosastolle. Työaika on 30h/viikko ja työsuhde on määräaikainen. Toivomme sinulla olevan kokemusta myyjän tehtävistä elintarvikeosastolla. Kokemus tuoretuotteiden (palvelutiski, liha-, kala-, HeVi- ja leipätuotteet) kanssa työskentelystä on eduksesi.

Oletko Sinä etsimämme asiakaspalvelusta nauttiva, reipas ja tunnollinen kaupanalan osaaja? Käy täyttämässä hakemuksesi Internetsivujemme: www.vps.fi kautta. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä: Arkisin klo. 9-15, Toni Taikina-aho 0401458035

Hakuaika päättyy: 21.07.2019

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin