Kirvesmies / Rakennustyöntekijä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme Henkilöstöala HELA ry:n jäsenyritys. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme www.vps.fi -sivuilla.

Etsimme asiakasyrityksellemme kirvesmiestä. Työmaat sijaitsevat Hämeenlinnassa tai sen lähiympäristössä. Työmaat ovat pääsääntöisesti uudiskohteita. Työtehtäviäsi ovat mm. runkotyöt, väliseinätyöt, linjasaneeraustyöt sekä yleiset kirvesmiehen työtehtävät. Työmaa, tehtävät ja työkuva tarkentuvat valittavien henkilöiden taitojen, oman kiinnostuksen ja osaamisprofiilin myötä.

Mahdollisuus siirtyä suoraan asiakasyrityksen kirjoille.

Hae paikkaa pikaisesti joko täyttämällä hakemus kotisivujemme kautta tai vaihtoehtoisesti lähettämällä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse markku.partanen@vps.fi. Aloitamme valintaprosessin jo hakuaikana, joten haethan paikkaa pikaisesti.

Lisätiedustelut paikkaa koskien arkisin p. 0400-931328

Hakuaika päättyy: 09.06.2023

Markku Partanen, markku.partanen@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin