Lounaskahvila-/grillimyyjä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

LOUNASKAHVILA-/GRILLIMYYJÄ

Etsimme asiakasyrityksellemme hygieniapassin omaavaa LOUNASKAHVILA-/GRILLIMYYJÄÄ Merilapin alueelle. Töitä on tarjolla määräaikaisesti noin 25-30h/vko. Mahdollisuus kuitenkin pidempään työsuhteeseen. Työaika sijoittuu klo 8:00-20:00 väliselle ajalle.

Työtehtäviin kuuluu grillituotteiden valmistaminen, myynti sekä lounastouotteiden esillelaitto. Odotamme hakijalta hygieniapassia sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Olethan asiakaspalvelusta nauttiva, reipas ja tunnollinen työntekijä.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi ja uskot olevasi etsimämme henkilö, käy täyttämässä hakemuksesi www.vps.fi sivuillamme. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 9-15 Martti Heikkilä P. 0400 814 628

Hakuaika päättyy: 31.07.2019

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin