Pakkaaja Helsinkiin

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Teollisuuspalvelut Oy on vuodesta 2006 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme Henkilöstöala HELA ry:n jäsenyritys. VPS Teollisuuspalvelut Oy on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme www.vps.fi.

Haemme vakavaraiselle asiakkaallemme teolliseen maalaamoon pakkaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Helsingin Tattarinsuolle. Oletko tarkka käsillä tekijä ja haet työtä Helsingistä? Haemme nyt asiakkaallemme käsinpakkaajaa. Olet oma-aloitteinen ja ahkera työntekijä. Työpäiväsi tehtävässä ovat työntäyteisiä koostuen erilaisista maalaamon tehtävistä maalattujen, kooltaan pienikokoisten osien suojaamisesta, laaduntarkastuksesta ja pakkaamisesta.  Sinun ei tarvitse olla valmiiksi alan ammattilainen, työhön annetaan hyvä perehdytys.

Edellytämme valittavalta hyvää työmotivaatiota, yhteistyökykyä ja reipasta työotetta.

Tarjoamme sinulle mukavan työporukan, viihtyisät työtilat ja hyvän perehdytyksen. Työ on määräaikainen VPS Teollisuuspalvelut Oy:n kautta ja sinulla on mahdollisuus siirtyä vuokrausajan jälkeen asiakkaamme työntekijäksi.

Toimi ripeästi ja täytä hakemus sivuillamme www.vps.fi. Vaihtoehtoisesti voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksesi CV:si kera osoitteeseen jaana.korpela@vps.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä. Tiedustelut paikasta 040 582 1001 tai jaana.korpela@vps.fi

Hakuaika päättyy: 21.07.2024

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin