Asustemyyjä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE.

Haemme asiakkaallemme myynti- ja kassakokemusta omaavaa osa-aikaista asustemyyjää Tampereen Koskikeskukseen ja Kauppakeskus Ratinaan. Myytävät tuotteet ovat tunnetun suomalaisen brändin asusteita.

Olet oikea henkilö tehtävään, jos olet ulospäinsuuntautunut, joustava sekä huolellinen. Loistat asiakaspalvelutaidoissa ja hymysi ei hyydy kiireen keskelläkään.

Työvuoroja on mahdollista ottaa välillä 19.11–23.12.2019. Työvuoroja kertyy 15–37,5h/viikko riippuen mahdollisuuksistasi ottaa vuoroja eri kauppakeskuksista. Työvuorot määrittyvät kauppakeskusten aukioloaikojen mukaan, joten työvuoroja on myös viikonloppuisin.

Työtehtäviisi kuuluvat mm.:

- myymälästä ja tuotteista huolehtiminen

- myyntityö vähintään suomen ja englannin kielellä sekä erinomainen asiakaspalvelu.

- kassa- ja myyntilaskennat päivän päätyttyä

Lisätiedustelut tehtävää koskien: arkisin 10.00-16.00 puh. 0400-357 1560, riku.simola@vps.fi

Soita ja tiedustele lisää paikasta! Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Valitettavasti emme huomioi enää sähköpostitse tulleita hakemuksia, joten täytä hakemuksemme kotisivuillamme www.vps.fi.

Hakuaika päättyy: 20.10.2019

Riku Simola, riku.simola@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin