Vaatemyyjä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme www.vps.fi.

Oletko Sinä meidän seuraava asiakaspalveluhenkinen vaatemyyjä, jolla pysyy hymy kasvoilla niin asiakaskohtaamisissa kuin organisointitaitoja vaativien tehtävien parissa?

Haemme nyt asiakkaallemme myynti- ja kassakokemuksen omaavaa kokoaikaista VAATEMYYJÄÄ Vantaan Porttipuistoon!

Työtehtäviisi kuuluvat monipuolisen asiakaskunnan palveleminen sekä myymälän muut työtehtävät päivittäin, kuten tuotteiden esillepano ja osastosta huolehtiminen. Työsuhde on kokoaikainen ja kestää vähintään kuusi kuukautta. Työsuhde saattaa jatkua pidempäänkin.

Olet oikea henkilö tehtävään, jos olet oma-aloitteinen, ulospäin suuntautunut, joustava sekä huolellinen. Loistat asiakaspalvelutilanteissa ja sinulla on jo jonkin verran kokemusta vaatteiden ja tekstiilien parista. Koska kyseessä on kaupan alan tehtävä, olethan valmis työskentelemään myös viikonloppuisin. Työvuorot sijoittuvat klo 08-21 välille.

Lisätiedustelut tehtävää koskien: arkisin 10.00-16.00 puh. 040 867 0450 tai maija.laivo@vps.fi. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan paikkaa pikaisesti! Täytä hakemus kotisivujemme kautta www.vps.fi.

Hakuaika päättyy: 30.09.2020

Maija Laivo, maija.laivo@vps.fi,Puh. 0408670450

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin